ÇOCUKLARLA ; KÜTÜPHANEDE RENKTEN RENGE

Çınarcık Belediyesi Yasemin Koç Halk Kütüphanesine ziyaret eden minik dostlarımızla etkinliklere devam ediyoruz.

Çınarcık Belediyesi ; kitap okumayı ve kütüphaneyi çok seven minik dostlarla yaz tatili boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor. Bu seferki etkinlikte taş boyama yapılarak, hem çocukların becerilerini hem de hayal güçlerini geliştirmek için çalışma yapıldı.

Çınarcık Belediyesi Yasemin Koç Halk Kütüphanesine gelen minik dostlarımızla birlikte önce sahile inilip ; deniz kenarından taşlar toplandı. Gönüllü emekli resim öğretmeni Şengül Yemyeşil eşliğinde ; minik dostlarımız toplanan taşların üzerine boyamalar yaptılar.

Böylelikle çocuklar kendi hayal dünyalarını taşlara aktararak ; ortaya çok güzel ürünler çıkardılar. Bir kısmını kütüphaneye hediye ederlerken bir kısmını ise ailelerine ve arkadaşlarına hediye olarak götürdüler.

Bu etkinlikten oldukça memnun kaldıklarını belirten öğrencilerimiz yeni etkinliklerimizi sabırsızlıkla beklediklerini belittiler.