HASANBABA YOLU ASFALTLI DAHA GÜZEL

Çınarcık’ta yıllardır bozuk olan Hasanbaba yolunda sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

Çınarcık Belediyesi, geçtiğimiz sene olduğu gibi bu yıl da bozuk cadde ve sokaklarda asfalt çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaların ilk etabı uzun yıllardır bozuk olan Hasanbaba yolunda  Hasanbaba Caddesinden , Termal Caddesine kadar sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

Çınarcık Belediyesi tarihinde ilk kez  eski Veterinerlik Binasından Hasanbaba Mesire alanına kadar stabilize olan yol sıcak asfalt çalışması yapıldı. Böylelikle Çınarcık’a gelen misafirlerimiz, burada yaşayan vatandaşlarımız 7 metre genişliğinde sıcak asfalt bir yola kavuşmuş oldu.

Hasanbaba Caddesinde tamamlanan çalışmalardan sonra ekipler şimdide Barış Sokakta (Surkent Sitesinin Bulunduğu Sokak) sıcak asfalt çalışmasına devam ediyorlar.