YENİ BANKLAR DAHA GÜZEL

Çınarcık Belediyesi tarafından vatandaşların oturması için tahsisi edilen banklar yenilendi.

Vali Akı Caddesi sahil yolunda yapılan kaldırım çalışmalarının  ardından  uzun kış sezonunda yıpranan ve bozulan banklar da yenileri ile değiştirildi.

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Vali Akı Caddesi sahil yolunda yapılan kaldırım çalışmalarının  ardından  banklar yenilendi. İlçe içerisinde oturma bankları eski ve yıpranmış görünümünden kurtarılarak, modern ve kullanışlı bir hale dönüştürüldü.

Yapımı tamamlanan, sahil yolu kaldırım çalışmasının ardından sahil bandının çehresi değişiyor. Çınarcık Belediyesi tarafından bir yenilik daha yapılarak çağdaş kent görünüme yakışır yeni açılıp kapanan banklar sahil hattına yerleştirildi. Birçok büyük şehirde uygulanan ve kullanışlı banklar Çınarcık’a güzellik kattı.

Çınarcık Belediyesi tarafından ilçe genelinde konulan  yeni açılıp kapanan oturma bankları vatandaşlar tarafından da beğeniyle karşılandı.

Belediye Başkanı Avni Kurt ;  “ Vali Akı Caddesi sahil hattında bulunan bankları ;  yeni açılıp kapanan oturma bankları  ile değiştirdik . Sahil hattına montajını yaptığımız bu banklarla şehrin görünümünü güzelleştirdi. Birçok büyük şehirde uygulanan banklar Çınarcık’a güzellik kattı " dedi.